Wysłany: Pią 01 Cze, 2007 22:13 Ruszyła budowa Koleji Gondolowej na Stóg Izerski!
Po wielu laytach oczekiwania ruszyła budowa Koleji gondolowej na Stóg Izerski.
Na 1 zdjęciu widać wycinke pod przyszłą trase zjazdową.
Szerokosc od 20 do 60 metrów
Zdjęcie nr 2 przedstawia wycinke drzew pod słupy koleji, która ma przebiegać nad drzewami. Wycinka ma szerokośc okoo 8 metrów.
Przeopraszam za złą jakośc zdjęć. Po zapsianiu na dysku wygladają znacznie lepiej
Wiek: 31 Dołączył: 17 Maj 2007 Posty: 111 Skąd: Świearów-Zdrój
Wysłany: Pią 01 Cze, 2007 22:50
Na stronę główną dajemy zdjęcia w dużej rozdzielczość zrobione dziś na terenie wycinki. Umieszczamy też kilka informacji uzyskanych od ludzi zajmujących się wycinką.
Wszystko wsazuje na to, że tak. Jak powiedział to główny zarządca Pan Ptak: "Nie po to się tak spieszymy, żeby tracić pieniądza na zimę". Jesli więc nie odadzą wszystkiego zyski będą mniejsze. Pierwsze próbu naśnieżania mają się odbyć w październiku.
Co się dzieje? Chciałem zebrać wszystkie zdjęcia gondoli na dysku ale zapisane dwie serie zdjęć podczas odtwarzania widać w bardzo małym rozmiarze a po powiększeniu sa bardzo niewyrażne. Co zrobić, żeby było normalnie?
U mnie wsio jest OK. Klikam spakuj mi tę galerię i dostaje zdjęcia w pliku zip. Wszystkie z danej galerii. Zdjęcia są w rozmiarze 800 x 600. To nie jest jakaś strasznie duża rozdzielczość, ale też nie sa to miniaturki. Może zapisujesz na dysk miniaturki ?
Wiek: 38 Dołączyła: 28 Maj 2007 Posty: 14 Skąd: Świeradów-Zdrój
Wysłany: Wto 04 Gru, 2007 11:10
Witam serdecznie
Hm...... żeby uzyskać taką informację trzeba należeć do Klubu Wtajemniczonych miejsce pobytu wagoników jest osnute tajemnicą, ale proszę uwierzyć są w bezpiecznym miejscu na terenie naszego miasta.
Pozdrawiam
Wiek: 31 Dołączył: 17 Maj 2007 Posty: 111 Skąd: Świearów-Zdrój
Wysłany: Wto 04 Gru, 2007 21:48
Muszę się do tego Klubu Wtajemniczonych jakoś dostać. P. Doroto może jakaś rekomendacja mojej skromnej osoby z Pani strony otworzyła by mi zamknięte drzwi?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum