| FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Rejestracja | Zaloguj | Album | Download |

Forum Miasta Świeradów-Zdrój

Poprzedni temat «» Następny temat
sieć SWIERNET
Autor Wiadomość
zador
[Usunięty]

Wysłany: Pon 17 Lis, 2008 17:13   sieć SWIERNET

Witam!
Jedno co mnie zadziwia tak się zastanawiam czy admin sieci SWIERNET zwrócił uwagę na strasznie mulący się internet... to jest już "śmieszne", że o porze wczesnej zeby łącze nawet nie miało 128 kbit/s?
Teraz jest po godzinie 17 i nawet nie ma 100 kbit/s to już nie jest śmieszne tylko żałosne... nie dosyć, że ledwo strony chodzą to ledwo można "coś" wysłać? Prędkość łącza wynosi teraz 92,66 kbit/s trochę to dziwne oO. Chyba czas zastanowić się nad zmianą łącza, a nie stawianie nadajników w dalszych miastach i nie tylko ja to zauważyłem tylko większość użytkowników sieci SWIERNET...
Pozdrawiam!

czmiel
Zaglądający
Tomasz Ch.

Wysłany: Wto 18 Lis, 2008 21:16   

Mnie natomiast dziwi fakt, że jeśli jeden z naszych abonentów zauważył problem nie zgłasza go bezpośrednio do nas tylko opisuje na forum. Nie dostaliśmy od Ciebie ani jednego telefonu w tej sprawie. Szczerze mówiąc od innych użytkowników też nie. Mamy kontakt z wieloma naszymi klientami i nie stwierdziliśmy podobnych zaburzeń. Jesli chcesz pojawimy sie u Ciebie i postaramy się rozwiązać problem. Więc bardzo proszę o telefon z potwierdzeniem spotkania. Działa także u nas helpdesk gdzie można zgłaszać wszelkie uwagi na temat działania sieci. Tam tez nie znalazłem, żadnej wiadomości od Ciebie. Najlepiej zgłaszać problemy w czasie ich trwania. Możliwe jest wtedy szybkie ustalenie przyczyny takiego stanu rzeczy.
Zastanawia mnie też że mówisz o większości. Oznacza to, że wszyscy zwracają się z problemem do Ciebie, a nie do nas? Czy możesz mi powiedzieć ilu to większość?
Mieliśmy też kiedyś w sieci użytkownika (jest nim do tej pory), który próbował używać tanich sztuczek dla polepszenia sobie jakości połączenia z internetem. Taka zabawa nie tylko bywa nielegalna, ale także może spowodować poważne problemy w działaniu systemu operacyjnego. Za każdym razem ten jegomość twierdził, że to nasza wina. Na koniec okazało się, że było całkowicie na odwrót.
Mam nadzieję, że moja odpowiedź spowoduje rozwiązanie problemu (umówienie się na spotkanie), a nie wszczęście dyskusji o tym kto ma rację.

Pozdrawiam i czekam na telefon

Odpowiedz do tematu